Page 1 of 6 12345 ... Last
  1. #1
    Administrator

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Pakistan
    Posts
    358

    Riddle / Puzzle SMS

    Do you like riddles and puzzles? Here is a great collection of all kind of riddle / puzzle sms, read and select the one you like then send it to your friends, test their brain and see what they think. You can also ask maths riddles and puzzles, online brain teaser, puzzle sms, ultimate puzzles,mind puzzles, online brain teaser. ... etc from other members or the world directly.

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

  3. #2
    Administrator

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Pakistan
    Posts
    358
    I have a box of wood that weighs one pound. I put something in it, but now my box weighs half a pound. How come! What did I put in the box?
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Answer:
    A Hole

  4. #3
    Administrator

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Pakistan
    Posts
    358
    As tall as a tree, as small as a bug, As fast as an eagle, as slow as a slug. Many times in front or behind but never on top, always aligned. What is this?
    .
    .
    .
    Answer:
    Shadow

  5. #4
    Administrator

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Pakistan
    Posts
    358
    I am 10 letters word,
    The first four 1234 has power to rule,
    You eat my 5678.
    My 89 and 10 means of a lady,
    Also I can fly ....
    what am i ?????
    .
    .
    .
    .
    Answer: KINGFISHER

  6. #5
    Administrator

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Pakistan
    Posts
    358
    You have 39 balls in front of you. All but one are of equal weight. You do not know whether the defective ball is lighter or heavier than the normal balls. You are given a comparison balance. You can use the balance only 4 times. How would you find out which is the defective ball? Is it heavier or lighter?
    .
    .
    .
    .
    .
    Answer:
    compare 19 v 19, if equal, then one left out is it, if not, take one of lesser weight
    compare 9 v 9, if equal, then one left out is it, if not, take one of lesser weight
    compare 3 v 3, if equal, compare 1v1 of remainder, if equal, then remainder 1 is it, if not, lesser is it,
    if 3v3 is less, compare 1v1 of remainder, if equal, then remainder 1 is it, if not, lesser is it,

  7. #6
    Administrator

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Pakistan
    Posts
    358
    During a family meeting; the following peoples were present:
    Father, Mother, Son, Daugher, Aunt, Uncle, Niece, Cousin, and Nephew. But, only four peoples were present.
    How is this possible?
    .
    .
    .
    .
    ..
    .
    .
    .
    Answer:
    The meeting was a group of a Brother (with his Son or Daughter) & a Sister (with her Daughter or Son).

  8. #7
    Administrator

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Pakistan
    Posts
    358
    I can sizzle like bacon,
    I have plenty of backbone,
    But lack a good leg,
    I am made with an egg,
    I peel layers like onions,
    But still remain whole,
    I can be long like a flagpole,
    Yet fit in a hole.
    What am I?
    .
    .
    .
    .
    .
    Answer is : a snake

  9. #8
    Administrator

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Pakistan
    Posts
    358
    What is it that when you take away the whole and still have some left.
    You can take away some and still have the whole left.
    any idea what is this ...
    .
    .
    .
    .
    .
    ..
    .
    Answer:
    The word "Wholesome"

  10. #9
    Administrator

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Pakistan
    Posts
    358
    I can be found where anything cannot; dead men eat me all the time, but if a living man eats me, he'll die.
    What am I?
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ..
    Answer:
    Nothing

  11. #10
    Administrator

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Pakistan
    Posts
    358
    A bus driver and a doctor are both in love with the same woman. The bus driver had to go on a long bus-trip that would last a week. Before he left, he gave the woman seven apples. Why?
    .
    .
    .
    .
    .
    ..
    .
    Answer:
    An apple a day keeps the doctor away!

Page 1 of 6 12345 ... Last

Visitors found this page by searching for:

maths sms with answers

puzzle sms with answer in urdu

in urdu page riddles

urdu riddles questions with answers in Urdu

puzzle sms in urdu

riddle puzzle math sms urdu with answer1 admi apni har brthday pe ek rupiya jama krta hai Jb wo 60vi brthday pe khzana torta hai tu us mei 15rupy hoty hain..Q Answer fasturdu puzzle questions with answerspuzzle question smspuzzle sms in urdu with answerQuestions Answer urdu puzzles puzzle riddle urdu smspuzzle question in urdu with ansMath riddels in urdu with answerpuzzle question in urdu with answerspuzzle smsRiddle and puzzle sms urduhttp:yopakistan.commobile-forumsms-collection149-riddle-puzzle-sms-6.htmlpuzzle questions in urduadmi apni har brthday pe ek rupiya jama krta hai Jb wo 60vi brthday pe khzana torta hai tu us mei 15rupy hoty hain..Qmath puzzles in Urduriddle answers urdumaths riddles in urdupuzzle urdu questions with answers1 admi apni har birthday pe ek rupiya jama krta hai Jb wo 60 vi brthday pe khzana torta hai tu us mei 15 rupy hoty hain .. Q
SEO Blog

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Log in

Log in